Ir para o conteúdo principal
Ir para o menu de navegação principal
Ir para o rodapé
Open Menu
Atual
Arquivos
Anúncios
Sobre
Sobre a Revista
Submissões
Equipe Editorial
Declaração de Privacidade
Contato
Modelo Artigo
Tutorial de Submissão
Buscar
Cadastro
Acesso
Início
/
Arquivos
/
v. 48 n. 3 (2017)
v. 48 n. 3 (2017)
Publicado:
2017-04-03
Ciência do Solo
Characterization of biochars from different sources and evaluation of release of nutrients and contaminants
Arlindo Garcia da Silva
395-403
PDF (English)
Residual phosphate fertilization and Azospirillum brasilense in the common bean in succession to maize intercropped with Marandu grass
Arlindo Garcia da Silva
404-412
PDF (English)
Ammonia volatilization from nitrogen fertilizers applied to sugarcane straw
Arlindo Garcia da Silva
413-418
PDF (English)
Interference from the vertical variation of soil phosphorus and from water stress on growth in maize, the soybean and sunflower
Arlindo Garcia da Silva
419-427
PDF (English)
Engenharia Agrícola
Correlation between 2,4-D herbicide residues and soil attributes in southern of Brazil
Arlindo Garcia da Silva
428-437
PDF (English)
Qualidade do corte basal de cana-de-açúcar efetuado por facas de diferentes angulações e revestimentos
Arlindo Garcia da Silva
438-447
PDF
Modelagem matemática da secagem dos frutos de amendoim em camada delgada
Arlindo Garcia da Silva
448-457
PDF
Engenharia de Alimentos
Tratamento físico-químico do caldo de cana produz cachaça de qualidade
Arlindo Garcia da Silva
458-463
PDF
Engenharia de Pesca
Reproductive ecology of the catfish, Hassar affinis (ACTINOPTERYGII: DORADIDAE), in three lakes of the Pindaré-Mearim Lake System, Maranhão
Arlindo Garcia da Silva
464-472
PDF (English)
Fitotecnia
Physiological potential of Oryza sativa seeds treated with growth regulators at low temperatures
Arlindo Garcia da Silva
473-479
PDF (English)
Heterozygosity level and its relationship with genetic variability mechanisms in beans
Arlindo Garcia da Silva
480-486
PDF (English)
The effect of fruit maturity on the physiological quality and conservation of Jatropha curcas seeds
Arlindo Garcia da Silva
487-495
PDF (English)
Boric acid in germination of pollen grains and fruit set of peach cultivars in subtropical region
Arlindo Garcia da Silva
496-500
PDF (English)
Indução da brotação de gemas de macieiras com aplicação de óleos vegetais e mineral
Arlindo Garcia da Silva
501-512
PDF
Expansion of the biocontrol spectrum of foliar diseases in rice with combinations of rhizobacteria
Arlindo Garcia da Silva
513-522
PDF (English)
Growth pattern of friable calluses from leaves of Capsicum annuum var. annuum cv. Iberaba Jalapeño
Arlindo Garcia da Silva
523-530
PDF (English)
Tratamentos para incrementar, acelerar e sincronizar a emergência de plântulas de mucuna-preta
Arlindo Garcia da Silva
531-539
PDF
Zootecnia
Nutritional composition of silage from pearl millet cultivars with the inclusion of soy hulls
Arlindo Garcia da Silva
540-547
PDF (English)
Resíduo seco de destilaria com solúveis (DDGS) na alimentação de frangos de corte (22-42 dias)
Arlindo Garcia da Silva
548-557
PDF
Artigo Técnico
Biochemical changes in hybrid pumpkin seeds at different stages of maturation
Arlindo Garcia da Silva
558-564
PDF (English)
Enviar Submissão
Enviar Submissão
Idioma
English
Español (España)
Português (Brasil)