Near infrared spectroscopy for the classification of vigor level of soybean seed Autores/as Martha Freire da Silva Universidade Estadual de Maringá https://orcid.org/0000-0002-3958-8169 Jussara Valente Roque Universidade Federal de Goiás https://orcid.org/0000-0002-5220-959X Júlia Martins Soares https://orcid.org/0000-0001-9432-6009 Lorena de Oliveira Moura Universidade Federal de Viçosa https://orcid.org/0000-0002-0052-4651 André Dantas de Medeiros https://orcid.org/0000-0002-1097-0292 Felipe Lopes da Silva https://orcid.org/0000-0001-9866-9615 Laércio Junio da Silva http://orcid.org/0000-0001-7202-0420 Palabras clave: NIR. Seed Storage. Seed deterioration. Physiological quality of seeds. Biochemical composition of seeds. Resumen Biografía del autor/a Martha Freire da Silva, Universidade Estadual de Maringá Descargas PDF (English) Publicado 2023-09-25 Número Vol. 55 (2024) Sección Fitotecnia